PIZZA BY DE LUCA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 368 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizza By De Luca. Meer weten? Ontdek meer

19 mei 2024 om 13:13 Very tasty
17 mei 2024 om 15:57 Was zoals verwacht weer heerlijk
15 mei 2024 om 21:23 Pizza afgehaald en direct opgegeten. Vers uit de oven, fantastisch lekker
9 mei 2024 om 22:02 Lekkere pizza, helaas aan de lauwe kant.
6 mei 2024 om 19:20 Heerlijke pizza's. Alleen hadden we 1x Vegetariana en 1x Melanzane besteld. We kregen 2x Melanzane. Beetje jammer.
2 mei 2024 om 6:54 Oprecht de mooiste en lekkerste pizza. Ik vroeg of er wat extra’s op de pizza kon en dat werd gewoon gedaan voor me zonder problemen. Bezorging duurde wel langer, maar helemaal waard en warm geleverd. Foto’s zijn ook echt zoals je het ontvangt 10/10
25 apr 2024 om 23:28 Great pizza just confusing delivery as it arrive 30 min earlier than planned and Thuisbezorgd did not update the app
25 apr 2024 om 23:15 Pure Italiaanse pizza fantastisch
25 apr 2024 om 23:10 Pizza was heerlijk en supersnel bezorgd
18 apr 2024 om 22:17 Still the best!
11 apr 2024 om 22:27 Super lekkere pizza!
7 apr 2024 om 23:01 De pizza's die ik besteld heb zijn lekker, maar al 2x heeft het meer dan 90 min geduurd voordat het geleverd werd.